Serviessets

Met een compleet servies van HomeCooking heb je alles in huis: van borden tot mokken en van schaaltjes tot soepkommen. Wat je ook serveert, je hebt altijd het juiste servies voor je maaltijd. In ons assortiment vind je ook verschillende bordensets.

Serviesset kopen

Voldoende borden en schaaltjes zijn handig om in huis te hebben. Zo hoef je niet voor elke maaltijd eerst af te wassen, maar pak je gewoon iets schoons uit de kast. Wil jij graag in één keer al het servies in huis halen wat je nodig hebt? Kies dan voor een mooie serviesset. In zo’n set zit al het servies dat je nodig hebt. Bovendien passen de verschillende borden en schaaltjes dan perfect bij elkaar. Dat is niet alleen handig, maar ziet er ook nog eens mooi uit. Er zijn veel verschillende serviessets om uit te kiezen. Kies jij een set die je dagelijks gebruikt of wil je misschien een speciale serviesset voor bijzondere gelegenheden? Zo heb je altijd het juiste servies in huis.

Een hele set of losse items?

Bij het kopen van een serviesset heb je de keuze uit complete serviessets, maar ook uit sets met enkel borden, kommen of kopjes. Zo kies je zelf wat je nodig hebt. Wil jij altijd het juiste servies in huis hebben en is jouw huidige servies aan vervanging toe? Dan is een complete set de juiste keuze. Of je nou een boterham wilt smeren, pasta maakt of soep serveert, je hebt dan altijd het juiste servies in de kast staan. Heb je wel al servies in de kast staan en mis je enkele items? Dan is een set met bijvoorbeeld enkel diepe borden, kommen of ontbijtbordjes wat je nodig hebt. Zo haal je precies voldoende servies in huis.

Aanvullingen op een serviesset

Met een complete serviesset haal je al het servies in huis wat je dagelijks nodig hebt. Toch kunnen aanvullingen op zo’n set handig zijn. Bijvoorbeeld speciale schaaltjes voor tapas, een suikerpot of eierdopjes. Deze spullen horen niet bij een standaard serviesset, maar komen vaak wel van pas. Bedenk daarom goed welke items jij nodig hebt en stel de serviesset samen die voor jou écht praktisch is. Ook kun je je serviesset afstemmen met mooie placemats en onderzetters voor pannen.