Kopjes en mokken

Heerlijk even bijkomen op de bank met een goedgevulde mok thee. Met leuke kopjes en mokken geniet je extra van dit koffie- of theemoment. In ons assortiment vind je ze in verschillende vormen, stijlen en maten. Je kunt speciale koppen voor bijvoorbeeld espresso en cappuccino kiezen, maar ook grotere mokken voor thee.

1 resultaten gevonden
Krumble espressokopje
Stapelkorting
Krumble Espressokopje – Staal – 80 ml 14,95 ✓ Op voorraad Nu besteld, dinsdag 5 maart in huis

Altijd de juiste kop of mok in huis

Je drinkt de hele dag door. Water, thee, koffie, sapjes, de mogelijkheden zijn eindeloos. Dan is het wel fijn als je ook de juiste kop of mok in huis hebt. Thee uit een grote mok smaakt nou eenmaal lekkerder dan uit een klein espressokopje. En espresso wil je niet in een veel te grote beker hebben zitten. Bedenk daarom bij het kiezen van koppen en mokken welke drankjes je in de bekers gaat serveren. Zo bepaal je ook eenvoudig hoeveel mokken en koppen je nodig hebt. Drinken jullie thuis allemaal graag thee? Dan zijn een aantal grote theebekers praktisch. Ben je de enige die regelmatig een espresso maakt? Dan heb je voldoende aan één of twee espressokopjes. Zo vul je jouw keukenkastje met de bekers die je echt gebruikt.

Mooie bekers voor al jouw warme dranken

Koude dranken drink je meestal uit een glas, terwijl warme dranken beter tot hun recht komen in een mok of kop. Er zijn mokken met een oor, maar ook kopjes zonder oor. Het is maar net wat jij prettig vindt drinken. Daarnaast speelt smaak ook een rol in de keuze voor een beker. Je koffie of thee smaakt nou eenmaal lekkerder in een mok die je mooi vindt. Kies jij voor meerdere dezelfde mokken of kiezen alle gezinsleden een mok die ze zelf mooi vinden?

Verschillende formaten koppen

Het formaat van kopjes en mokken speelt een belangrijke rol in de keuze. Wil jij een extra grote mok voor je thee of warme chocolademelk? Of vind je een kleine mok prettiger drinken. Het is maar net wat jij praktisch en prettig vindt. Houd ook rekening met de ruimte die beschikbaar is in jouw keukenkastjes of op jouw keukenrek. Zo blijft je keuken netjes opgeruimd en geniet jij keer op keer van een heerlijk (warm) drankje.