Drank dispensers

Drank dispensers zijn geschikt voor veel verschillende soorten drankjes. Of je nou limonade, cocktails, frisdrank of wijn wilt serveren, het kan allemaal in een dispenser. Ook zijn water dispensers ideaal als je vers fruitwater wilt maken. Zo komt een water dispenser elke dag wel van pas.

Lees meer

Eenvoudig je favoriete drankjes serveren met een drank dispenser

Geef jij graag feestjes en serveer je dan diverse lekkere drankjes? Of wil jij jouw kinderen eenvoudig voorzien van een lekker glas ranja? Dan is een drank dispenser een goed idee. Vul de dispenser met het gewenste drankje en iedereen kan heel eenvoudig zijn of haar eigen glas vullen met het handige tapkraantje. Dit is praktisch en erg leuk. Ook ziet een drank schenker er vrolijk en feestelijk uit. Zet op een feestje meerdere drank dispensers naast elkaar neer en jouw gasten pakken zelf gemakkelijk de drankjes die ze willen.

Voor alle soorten drankjes

Drank dispensers zijn geschikt voor veel verschillende soorten drankjes. Of je nou limonade, cocktails, frisdrank of wijn wilt serveren, het kan allemaal in een dispenser. Ook zijn water dispensers ideaal als je vers fruitwater wilt maken. Vul de dispenser met water en het gewenste fruit en laat het even staan. Zo kan het fruit de smaak afgeven aan het water. Daarna tap je via het kraantje enkel het water in je glas en heb je geen last van onhandige stukjes fruit in je glas. Combineer de drank dispenser met een ijsemmer en je hebt niet alleen een lekker drankje, maar ook nog een heerlijk koud drankje.

Leuk voor op feestjes of in je keuken

Een drink dispenser is erg leuk voor op feestjes, maar kan ook dagelijks gebruikt worden. Zet de dispenser op een praktisch plek in de keuken en vul deze ‘s ochtends een lekker drankje. Gedurende de dag kan ieder gezinslid zo eenvoudig een glas drinken pakken. Bovendien ziet een gevulde dispenser, met bijvoorbeeld fruitwater, er ook nog eens hartstikke gezellig uit. Zo komt een drank dispenser elke dag wel van pas. Waar ga jij de dispenser mee vullen?